Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Velux gebruikt virtual reality om daglicht te ervaren

Velux, fabrikant van dakramen en raamdecoratie, lanceert een app waarmee je via virtual reality kunt ervaren hoe daglicht een donkere zolder kan veranderen.


Donkere zolders omtoveren tot een ruimte waar daglicht kan toetreden door het plaatsen van een dakraam, dat snapt iedereen. Dus niet, zo is de ervaring van fabrikant Velux. Hoe ziet zo’n transformatie er uit en wat zijn de verschillen tussen de verschillende producten? Om het de consument makkelijk te maken ontwikkelde Velux een virtual reality experience waarbij je via de smartphone kunt zien hoe zo’n transformatie eruit ziet.Virtual reality wordt realiteit
Volgens Michel Sombroek, algemeen directeur van Velux Nederland, kan dat met virtual reality. ‘Doordat in deze virtuele wereld gewisseld kan worden tussen verschillende productoplossingen, kan direct worden ervaren welke mogelijkheden er zijn om van een ongebruikte zolder een prachtige en functionele slaap-, kinder- of werkkamer te maken, aldus Sombroek. De app is beschikbaar voor de smartphone en is zowel met cardboard als in 360 graden modus te gebruiken.

Daglicht en lucht verkopen
Met deze tool wil de Velux laten zien wat het effect is van hun producten. Want Velux is groot geworden met de verkoop van dakramen en daarbij passende raamdecoratie en aanverwante producten, tegenwoordig verkoopt het vooral daglicht en frisse lucht.

Zelf testen hoe zo’n virtuele zoldertour eruit ziet? Zie: www.velux.nl/vr


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten