Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Verhuizing vestiging INTR in Nuth

Groothandel INTR opent vandaag een nieuwe vestiging in Nuth. Met extra magazijn- en showroomruimte kan nu ook de parketteur beter bediend worden.
 

Vestigingsmanager Ad de Lange in het nieuwe pand in Nuth.

INTR had al een filiaal in Nuth, maar verhuist naar een groter pand met meer ruimte, net naast de A76. Het pand is voorzien van zonnepanelen en volgens INTR klimaatneutraal. Van daaruit levert d groothandel materialen en gereedschappen voor de woninginrichter, projectinrichter en de parketteur. Vooral voor de laatste groep is het assortiment verder uitgebreid. Met name het segment zelfstandige parketteurs en projectinrichters is volgens INTR groeiend, waarschijnlijk ingegeven door de gestegen vraag in coronatijd.

Make over alle vestigingen
Om deze groep de kans te bieden om op eigen gelegenheid of samen met hun klanten naar een 'inspirerende showroom' te komen, zijn de meeste vestigingen - INTR Points genoemd - ingericht volgens een vernieuwd winkelconcept. Dat betekent onder meer een duidelijke presentatie van de af te halen producten. Inmiddels hebben de showrooms in Zwolle, Delft, Leek, Den Bosch, Hoogeveen, Nieuwegein, Heerenveen en nu dus ook Nuth zo'n make over gekregen. In de nabije toekomst zal dit ook gebeuren met de vestigingen in Hoofddorp n Deventer.

 

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten