Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vertraging in overname DGN retail door Euretco

De mogelijke overname van DGN retail door Euretco heeft vertraging opgelopen. Het boekenonderzoek door Euretco duurt namelijk langer dan verwacht.

De vertraging heeft tot gevolg dat de geplande regiovergaderingen van de bij DGN retail aangesloten ondernemers naar een nog te bepalen datum zijn verschoven. Ook de bijzondere algemene vergadering van certificaathouders is uitgesteld, zo vertelt DGN-directeur Henk Castelijns op de site mixonline. ‘In principe is er niets aan de hand. Het boekenonderzoek duurt gewoon wat langer. En ik heb er een hekel aan om vergaderingen te beleggen waarin ik helemaal niets te vertellen heb’, aldus de interim-directeur.

Lange onderhandelingen
DGN retail richt zich op de doe-het-zelf markt met de winkelformules Multimate, Hubo en Fixet en heeft last van de moordende concurrentie. Via samenwerking met Euretco hoopt de organisatie sterker te staan in deze concurrentieslag. Beide partijen voeren als sinds voorjaar 2013 gesprekken met elkaar en in december werd een letter of intent getekend.  Dit als voorbode op nauwere samenwerking waarbij DGN naar alle waarschijnlijkheid zal worden overgenomen door Euretco. De laatste stap hiertoe laat dus nog even op zich wachten.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten