Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Viehoff nieuwe distributeur vloeren Aspecta

Groothandel Viehoff is (voorlopig) de enige distributeur van de LVT vloeren van Aspecta. Per 1 mei neemt Aspecta definitief afscheid van groothandel Roommade die eerde fungeerde als verdeler van Aspecta.

Viehoff was al sinds januari officieel distributeur van diverse collecties van het Amerikaanse merk  Aspecta, maar deed dat naast Roommade die al langer deze functie vervulde. Aspecta Nederland heeft besloten om haar distributieovereenkomst met de Roommade (Decopan B.V.) per 1 mei te beëindigen. Het betreft de distributie van alle Aspecta en Allure LVT vloeren collecties in de Nederlandse markt.  In een toelichting zegt Aspecta tot deze beslissing te zijn gekomen 'vanwege uiteenlopende gedachten betreffende de marktbewerking voor haar merk Aspecta. Beide partijen beëindigen hun relatie op professionele wijze en wensen elkaar succes toe met hun verdere bedrijfsactiviteiten.'

Distributeur voor projectmarkt gezocht
Aspecta is nig wel opzoek naar nog een distributeur naast Viehoff. 'Specifiek voor de bewerking van het projecten segment lopen op dit moment gesprekken met een mogelijke nieuwe Aspecta distributie partner, die naast de firma Viehoff fournituren B.V. operationeel moet zijn. Naar verwachting zal er over ongeveer twee maanden meer duidelijkheid zijn omtrent de keuze voor deze nieuwe Aspecta distributie partner', aldus de Amerikaanse fabrikant.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten