Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vijf merken samen op platform ‘3x anders’

Een vijftal merken presenteren zich samen op de Woonbeurs onder de naam ‘3x anders’. Het verwijst naar 3 levensfasen waarbij voor consumenten in ieder tijdvak op de beurs een interieur wordt ingericht.

De woonmerken Eijffinger, Luxaflex, Novilon/Marmoleum, Parade en het tijdschrift vt wonen presenteren zich op de Woonbeurs op een gezamenlijk platform onder de naam ‘3x anders’. De samenwerking beoogt de consument in drie verschillende levensfasen inspiratie te bieden. Daartoe wordt een bepaalde woonruimte ‘3x anders’ ingericht; voor jonge starters, voor mensen met kinderen en voor samenwonende ouderen zonder kinderen. Zo krijgen mensen in iedere levensfase een idee over hun woonruimte er uit zou kunnen zien. De basis van het interieur blijft daarbij min of meer gelijk, maar de aankleding wisselt per levensfase.

Website en blad
De diverse ruimtes op de beurs worden ingericht met producten van de verschillende deelnemers. Ook in de oktobereditie van het blad vt wonen en de website wordt aandacht besteed aan het concept. De gezamenlijke stand is te vinden op het zogeheten inspiratieplein. Daar kunnen bezoekers ook stylingadvies krijgen. De Woonbeurs wordt gehouden van 1 t/m 6 oktober in Amsterdam.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten