Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vijfde winkel voor zitmeubelspecialist DFS

De Engelse bankenspecialist DFS opent morgen een winkel in MegaStores in Den Haag. Het is de vijfde vestiging van DFS. Het bedrijf wil toe naar vestigingen in de tien grootste steden.

De winkel in Den Haag is gevestigd op de eerste verdieping en telt 1178 vierkante meter. Naast een selectie uit het ruime aanbod van de zitmeubelen van de Engelse retailer zijn er grote schermen waar nog meer producten zijn te zien. Ook kunnen klanten op deze manier kleuren, maten en materialen ter plekke digitaal te bekijken. Daarnaast kunnen consumenten online verbinding te maken met de winkel en zo op afstand een rondleiding krijgen. Dit concept werd geïntroduceerd in de DFS-vestiging in Villa Arena in Amsterdam waar afgelopen september een winkel opende.

Landelijke dekking
De winkel in de Megastores Den Haag is de vijfde vestiging van DFS. Andere vestigingen zijn in Cruquius, Rotterdam, Amsterdam en Heerlen. DFS wil in de tien grootste steden van Nederland winkels openen en zo landelijke dekking krijgen. Op langere termijn denkt de Engelse retailer aan tv reclame om nog meer naamsbekendheid te krijgen.

Kopen op afbetaling
In Engeland is DFS een grote speler met meer dan 100 eigen winkels en presenteert het bedrijf zich als British Leading Upholstery Specialist. Met de begrippen kwaliteit, vakmanschap, maximale klantgerichtheid en vergaande service wil het bedrijf zich profileren. Het is mogelijk om meubelen op afbetaling te kopen over een periode van vier jaar.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten