Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vloerenbeurs Domotex zoekt 'verbinding' met exposanten en bezoekers

Op de in januari te houden beurs Domotex wordt 'verbinding' het centrale thema. Dit wordt gekoppeld aan materialen, mensen en technolgieën.

Volgens de organisatie van Domotex (11 t/m 14 januari in Hannover) is connectiviteit een megatrend en met de slogan CREATE’N’CONNECT (Create and Connect) wil zij vloerbedekking in al zijn facetten tonen. Want, zo stelt de beursorganisatie, vloeren spelen in de connectiviteit een belangrijke rol 'omdat zij ons met elkaar verbinden, ondersteunen en inspireren'.
Concreet betekent het dat de beurs ruim baan geeft aan trends, technische ontwikkelingen en bespiegelingen over de toekomst. De uitwerking hiervan zal zich concentreren in hal 9 waar uitingen van (vloeren)trends te zien zullen zijn.



Lezingen en rondleidingen
De trends zullen worden getoond door producten van aanwezige exposanten, maar ook designers zijn uitgenodigd om een bijdrage te leveren. Iedere dag zijn er in hal 9 lezingen waarbij het publiek na afloop kan napraten met elkaar of de spreker. Architecten en designers verzorgen tweemaal daags een rondleiding waarbij zij hun persoonlijke highlights van de beurs zullen toelichten. In dezelfde hal komt er een ruimte waar bloggers elkaar kunnen ontmoeten en op 12 en 13 januari is Holly Becker aanwezig, een interieurblogster met 1,5 miljoen 'volgers'.



Praktijkgerichte demonstraties
Het is niet alles trends, techniek, toekomstbespiegelingen en modieus gepraat. Traditiegetrouw kunnen bezoekers alle dagen van de beurs terecht bij Treffpunkt Handwerk waar praktijkgerichte presentaties worden gehouden waarbij na afloop gereedschappen en machines kunnen worden uitgeprobeerd.



1.400 exposanten
En, niet te vergeten,op de beurs staan pakweg 1.400 exposanten die laten zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van vloerbedekking. Dat betekent van alles rond tapijt, laminaat, parket, pvc, karpetten, kunstgras, kurk, linoleum en ondervloeren plus gereedschappen, machines en toebehoren om deze producten te kunnen installeren.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten