Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vloerenfabrikant Forbo present tijdens Milan Design Week

Forbo grijpt de meubelbeurs in Milaan aan om zich aldaar te profileren met een aantal nieuwigheden. Een daarvan is de presentatie van Flotex vloerbedekking, gemaakt in samenwerking met topdesigner Philippe Starck.De Salone del Mobile is meer dan een meubelbeurs en de tegelijkertijd lopende Milan Design Week (17 t/m 22 april) wordt door honderden niet-meubelfabrikanten aangegrepen om hun producten onder de aandacht te brengen van pers en publiek. Zo komt Forbo met publiciteitstrekker Philippe Starck en presenteert de collectie 'Flotex by Starck', bedrukte vloerbedekking waarbij de designer lekker met verf in de weer is geweest om er iets moois van te maken, zo suggereert bijgaande foto. Flotex is een textielachtige vloer van nylon vezels die met name veel wordt gebruikt bij projectmatige toepassingen.

Gerecycled materiaal
Onder de titel 'Marmoleum Blooms' presenteert Forbo een nieuwe collectie linoleum, volgens fabrikant 'een levendig, feestelijk en uitbundig ontwerp' dat 'tegelijkertijd dient als een verbinding tussen de klassieke gemarmerde en uni dessins in de collectie.'
Ook nieuw is Fabscrap, een vinyl vloerbedekking gemaakt van gerecycled materiaal uit de Sphera-collecties. Het resultaat is volgens Forbo een ‘premium random design’ vloerbedekking.
Tot slot laat Forbo zien dat je met linoleum meer kunt doen dan het leggen van een vloer. Er zullen diverse meubels te zien uit de Furniture Linoleum-collectie.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten