Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vol programma Interieur Collectie Dagen (InCoDa)

Naast ruim 120 exposanten biedt de beurs InCoDa een breed programma met lezingen, workshops en paneldiscussies. Plus de Nationale Kampioenschappen Woning- en Projectstofferen, Meubelstofferen en Parketleggen.
 De beurs, die langzamerhand van naam veranderde van Interieur Collectie Dagen naar de afkorting InCoDa, telt ruim 120 exposanten. De groei zit vooral in de breedte en ook fysiek is de beurs een maatje groter geworden, mogelijk door het in gebruik nemen van een extra vloer op de verdieping van de Evenementenhal. Opvallend is ook de groei van het aantal randactiviteiten, verdeeld over de drie beursdagen.

Kampioenschappen
Grote trekkers zijn zoals gewoonlijk het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) en het Nederlands Kampioenschap Meubelstofferen (NKM). De wedstrijd woningstofferen staat nu ook open voor mensen die werkzaam zijn in de projectstoffering en heet nu officieel het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP). Naast de drie wedstrijden zijn er workshops, lezingen en paneldiscussies die soms meerdere malen per dag worden gehouden.


Trends
Een greep uit het aanbod. Een drietal lezingen over woontrends, kleurtrends en trends in de retail, een paneldiscussie met een drietal inkoopgroepen die zich bezig houden franchising, een workshop over het inzetten van Instagram in de winkel en influencers die komen vertellen hoe je met hen zou kunnen samenwerken.

Storytelling
Daarnaast kunnen bezoekers luisteren naar iemand die zijn 'passie voor hout' in relatie tot het gebruik van parket in de woning- en projectinrichting graag verkondigt, komt de speurtocht naar goede vakmensen aan de orde en kun je luisteren naar ideeën over 'duurzaamheid, bewustwording en storytelling'. Op de site staan alle activiteiten per dag gegroepeerd.
InCoDa vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem van 15 tot en met 17 september.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten