Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Volkskrant design wedstrijd in samenwerking met Pastoe

De Volkskrant Design Contest is bedoeld voor ontwerpers die antwoord geven op de vraag Wat is de kast van de toekomst? De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met Pastoe en de winnaar gaat samen met de fabrikant naar de meubelbeurs in Milaan.

De Volkskrant Design Contest is een jaarlijks terugkerende wedstrijd die ontwerpers uitdaagt om met innovatieve oplossingen te komen. De vraag voor de wedstrijd wordt elk jaar gesteld door een ander productiebedrijf en dit jaar is dat Pastoe. Pastoe is vooral bekend als fabrikant van kasten en dit jaar is de vraag dan ook: Wat is de kast van de toekomst? Jonge en gevestigde ontwerpers worden uitgedaagd om met een ‘inspirerend, innovatief en uiteindelijk realiseerbaar antwoord’ te komen.

Lancering tijdens Dutch Design Week
Tijdens de komende Dutch Design Week zal op 18 oktober zal de wedstrijd officieel worden gelanceerd en verder worden toegelicht. In twee rondes kiest de jury uit vijf 5 finalisten een winnaar. Deze winnaar van de Volkskrant Design Contest 2015 gaat met Pastoe mee naar de Salone Del Mobile 2016 in Milaan.
Inschrijven en aanmelden voor nieuwsbrief hierover kan via www.volkskrant.nl/designcontest
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten