Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Voorjaarseditie Hollandsch Slapen in oud fort

Van 14 t/m 16 februari is de voorjaarseditie van het vakevenement Hollandsch Slapen. Een elftal aanbieders van bedden, matrassen en bedtextiel toont daar haar nieuwigheden voor de vakhandel.

Deelnemers aan Hollandsch Slapen zijn Avek, Hilding Anders, Mahoton, M-line, Norma, Vroomshoop (bedden en matrassen), Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Essenza Home, Gebroeders Jonk (bedtextiel) en retailorganisatie Euretco. Volgens de organisatie kunnen bezoekers ‘veel noviteiten’ verwachten. Bezoekers zijn primair mensen die werkzaam zijn in bedspeciaalzaken.

Historische locatie
Hollandsch Slapen, dat in februari voor de vierde keer plaatsvindt, is wat betreft omvang een kruising tussen een kleine beurs, gezamenlijke huisshow en relatiebijeenkomst. Mede door de kleinschaligheid is de sfeer informeel. Zoals gebruikelijk is gekozen een bijzondere locatie, dit keer Fort Voordorp, een gerestaureerd fort ten oosten van Utrecht. Het fort werd aangelegd tussen 1867-1871 en is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie van 85 km lang die loopt van het eiland Pampus tot aan de Biesbosch.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten