Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vroomshoop Meubelen gaat toch verder

Net voor de definitieve sluiting wordt de bedrijfsvoering van Vroomshoop Meubelen toch doorgezet. De fabrikant van houten ledikanten en slaapkamermeubelen start per 1 januari de productie weer op en wil op 1 maart operationeel zijn.

Afgelopen september werd aangekondigd om eind van dit jaar Vroomshoop Meubelen te sluiten vanwege de aanhoudende verliezen, zo maakte eigenaar Hennie van der Most bekend. Op die beslissing komt hij nu terug, mede veroorzaakt door de vele reacties van dealers van de fabrikant uit Vroomshoop. 'Uit uw reactie blijkt dat er met het wegvallen van Vroomshoop Meubelen een leegte in uw collectie ontstaat en een gemis van een Nederlandse fabrikant op het gebied van senioren- en zorg ledikanten', zo staat te lezen in een brief die aan relaties is verstuurd.

Thuiszorg speerpunt
Door de reacties van afnemers en door nog eens goed naar de markt te kijken, is er besloten om net voor de definitieve sluiting - die eind deze maand een feit zou zijn - toch door te gaan. 'Wij kunnen u vol trots melden dat de inspanningen van de laatste weken voldoende vertrouwen geven om dit te realiseren', aldus de brief.
De koers die het bedrijf gaat varen is bepaald; met het oog op de nieuwe wet- en regelgeving rondom thuiszorg zal er grote aandacht worden gegeven aan de productie van zorgledikanten. Dealers zullen hierover geïnformeerd worden.

Update 7 december 2018
Volgens dagblad Tubantiia is het niet zeker of Vroomshoop Meubelen alsnog de activiteiten voortzet. Volgens Tubantia zegt eigenaar Van der Most te bekijken of er toch nog mogelijkheden zijn om de bedrijfsactiviteiten te continueren. 'Berichten dat we zeker doorgaan, zijn niet waar. In januari hak ik de knoop door.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten