Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Vrouwen in het Parket te gast in Limburg

32 vrouwen, allen werkzaam in de parketbranche, brachten recentelijk een tweedaags bezoek aan Limburg op uitnodiging van Ingrid Bloemen, directeur-eigenaar van Bloemen Parket in Kerkrade.

Uitleg aan de  groep door Ingrid Bloemen (r). 

Vrouwen in het Parket is een netwerkgroep van zo'n 40 vrouwen die op een of andere manier werkzaam zijn in de parketbranche. Onlangs waren 32 van hen te gast bij Ingrid Bloemen, eigenaar en directeur van Bloemen Parket in Kerkrade, De gasten kregen daar een rondleiding in het bedrijf en bezochten in Maastricht onder meer koffiecafé Coffeelovers waar Bloemen Parket de vloer heeft gelegd.
De dag erna werd onder andere een bezoek gebracht aan de Gulpener Bierbrouwerij in Gulpen om bier te proeven, te brouwen en  – jawel – om ook daar een houten vloer te bekijken. Tussendoor werden andere zaken gedaan en vooral ervaringen uitgewisseld.

Netwerkgroep
Vrouwen in het Parket is een initiatief van Lisa Klaassen, directeur-eigenaar van groothandel Plinten & Profielen Centrale in Wijk bij Duurstede. Het heeft als doel vrouwen in de parketbranche hun kennis en ervaringen te laten delen, elkaar te inspireren met hun vakwerk en elkaar te ondersteunen en te helpen. De netwerkgroep telt momenteel ruim 40 leden en komt tweemaal per jaar bijeen waarbij het zakelijke en aangename met elkaar worden verweven.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten