Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

vt wonen & design beurs van start

Vandaag begint de vt wonen & design beurs in Amsterdam. Consumenten bezoeken de beurs om idee├źn op te doen voor het herinrichten en verbouwen van hun huis, aldus de organisatie.
 


De vt wonen & design beurs (voorheen de Woonbeurs) heeft volgens de organisatie dit jaar een iets ander karakter dan de afgelopen jaren. Door het beperkte woningaanbod en het daarmee samenhangende aantal verhuizingen zijn mensen meer dan voorheen bezig met het nadenken over wat ze aan hun huidige woning willen veranderen om deze een frisse look te geven en klaar te maken voor hun volgende levensfase, zo laat de beursorganisatie weten.

Vernieuwen en verbouwen
Uit navraag onder mensen die de beurs gaan bezoeken, blijkt dat men vooral aan de slag wil gaan met de woonkamer. Vloeren, wanden en meubels worden vernieuwd en ook het verbouwen van de badkamer of keuken staat hoog op het veranderplan. Om bezoekers hierbij te helpen staat het geven van adviezen hoog op de lijst van activiteiten die de beurs biedt.

Divers aanbod
De beurs telt grote en kleine deelnemers. Winkelketens (Karwei en Decorette), merkfabrikanten van meubels, keukens en vloeren, groothandels, zelfstandige winkeliers, zelfproducerende ontwerpers, binnenhuis- en tuinarchitecten; het aanbod is divers en telt zo'n tweehonderd deelnemers.
Het begrip duurzaamheid is sterk aanwezig bij nieuwe collecties en producten, zo meldt de organisatie.

Meer informatie: www.vtwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten