Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

vt wonen & designbeurs afgelast, gaat door in digitale vorm

De vt wonen & designbeurs gaat vanwege corona niet door in fysieke vorm, maar wordt de hele maand oktober in digitale vorm gehouden.

Normaal gesproken zou de beurs (voorheen bekend als de Woonbeurs) van 29 september tot en met 4 oktober worden gehouden, maar vanwege de beperkende maatregelen is dat niet mogelijk. Daarom kiest organisator DPG Media dit keer voor een digitale versie van de consumentenbeurs. Die zal gedurende de hele maand oktober 'geopend' zijn als digitaal platform.

Beurs verdeeld in twee tijdvakken
De beurs wordt verdeeld in twee periodes: tot 10 oktober gaat het om 'evenementen' met onder meer interviews en presentaties, vanaf 11 oktober gaat het om 'conversie' waarbij wordt verwezen naar producten en ideeën van deelnemers aan het platform.

Informatie & inspiratie
De eerste tien dagen zijn gericht op het geven van informatie en inspiratie. Zo zijn webinars, Facebook- en Instagram sessies met interviews, trend- en merkpresentaties en wordt er informatie gegeven over specifieke onderwerpen. Daarnaast zijn er (tegen betaling) persoonlijke afspraken te maken met styliste, architect of lichtadviseur. Dit verloopt via Microsoft Teams.

'Conversie'
Vanaf 11 oktober ligt het accent meer bij de 'exposanten' van de beurs en concrete producten. Op de site zijn de livestreams van de voorgaande dagen terug te vinden en wordt verwezen naar (producten of ideeën van) de beursdeelnemers aan de digitale beurs. Wie wil kan onder meer terecht bij het pop-up vt wonen Trendhuis dat bij Eijerkamp in Zutphen te zien zal zijn.

Meer weten
Wie nu al meer wil weten kan terecht op de site van de beurs en bij diverse social media kanalen. Kijk verder op de sites van de aan de beurs gekoppelde bladen: vt wonen, Eigen Huis &Interieur, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten