Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Waar zit het vogeltje?

Op de vorige week gehouden beurs ShowUp was Metalbird een van de exposanten. Het bedrijf verkoopt metalen vogels. Maar waar zijn ze?

Metalbird is leverancier van metalen vogels die je met een scherpe pin in een boom spijkert. Een schutting, een paaltje in de tuin of, zoals op de grote foto hieronder, een berkenstammetje kan ook dienen als plek voor de vogels. Het silhouet is goed zichtbaar tegen een lichte achtergrond want ze zijn gemaakt van corten staal. Door weersinvloeden gaat het echter corroderen (roesten) waardoor het staal langzaam verkleurt.

Schutkleur
Het effect is zichtbaar op bovenstaande foto, gemaakt op de stand van Metalbird  tijdens de beurs ShowUP die 21 en 22  augustus werd gehouden. De vogels lijken gevlogen, maar dat is schijn. Er zitten er zelfs vier in de boom. Van boven naar beneden: een uil, winterkoninkje, roodborstje en – even goed kijken – de ijsvogel. Naast deze exemplaren levert Metalbird de duif, merel, paradijsvogel, specht en ekster. En ook exoten als de kookaburra, de magpie en de paradijsvogel. Maar die zijn allemaal gevlogen.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten