Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

WADW en DMG gaan vergaand samenwerken

WADW (Woonprofessionals) en DMG (Verf & Wand en Deco Home) gaan samenwerken. De samenwerking zal voornamelijk aan de ‘achterkant’ plaatsvinden, de formules blijven onveranderd.

Beide partijen concluderen dat zij ‘qua cultuur en marktbenadering goed bij elkaar aansluiten’ en door samenwerking ‘een sterkere positie voor de aangesloten speciaalzaken en economy of scale voordelen’ kunnen bieden, zo melden zij in een persbericht. De nieuwe formatie gaat zich vooral toeleggen op het vergroten van het onderscheidend vermogen en de effectiviteit van de aangesloten leden. Dit zal worden bereikt door onder meer conceptontwikkeling, aanscherpen van de positionering en een intensivering van de samenwerking met zowel leden als leveranciers.

Historie
WADW (Werk aan de winkel) is een coöperatie die met de formule Woonprofessionals aanwezig is bij 26 woninginrichters. DMG (Detail Management Groep) is franchisegever van de formules Deco Home en Verf & Wand en richt zich op verf- en behangspeciaalzaken (vbs). Gezamenlijk bieden zij onderdak aan circa 170 aangesloten franchisenemers. Hoewel de historie van de formules verschillend is, liggen de gevoerde assortimenten dicht bij elkaar. DMG heeft de laatste jaren te maken met ledenverlies, Woonprofessionals groeit gestaag.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten