Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Webinar over gordijnconfectie

Groothandel Headlam organiseert samen met gordijnenatelier Van der Lelie een webinar over het confectioneren van gordijnen. Het webinar is met name bedoeld voor woninginrichters.
 


Het webinar gaat in op allerlei concrete vragen die maken hebben met gordijnconfectie. Zo zijn tegenwoordig mesh stoffen populair en deze stoffen hebben een open geweven structuur die een speciale manier van confectioneren vraagt. Als winkeliers weten wat de mogelijkheden en moeilijkheden hierbij zijn, kunnen ze hun klanten beter adviseren, zo is de gedachte. Iets anders is het gebruik van verduisterende stoffen. Voorheen waren deze nogal stug, door andere weeftechnieken zijn deze nu veel soepeler, zo laat marketing manager Sagitta Tobé van Headlam weten.

Antwoord op vragen van klanten
Volgens haar komen er bij hen vaak vragen binnen van klanten over confectiemogelijkheden, vooral bij de introductie van nieuwe collecties. 'Die vragen krijgen ze ook vaak bij Van der Lelie en daarom hebben we besloten om samen een webinar te organiseren.' Het webinar wordt gehouden bij gordijnenatelier Van der Lelie waar op praktische wijze wordt ingegaan op specifieke (on)mogelijkheden bij gordijnconfectie. Het webinar vindt plaats aanstaande maandag 30 november en start om 9:00 uur. Een tweede mogelijkheid is de dag erna, dinsdagavond 1 december om 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op de site van Headlam.

Meerdere webinars
Volgens Tobé waren er voor dit jaar meerdere trainingen gepland over diverse onderwerpen, maar door corona bleek dat niet mogelijk. Vandaar dat er nu en online variant van is gemaakt. Eerder dit jaar organiseerde Headlam een webinar over het gebruik van social media en het ligt in de bedoeling om komend jaar nog meer webinars te organiseren zo lang dat niet op fysieke wijze kan.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten