Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Webshop Lil.nl maakt doorstart na faillissement

De in april failliet gegane webshop Lil.nl maakt een doorstart en is op zoek naar investeerders om in afgeslankte vorm verder te gaan.

Lil.nl ging in april failliet, werd overgenomen door Diek Invest en maakt nu een doorstart. De webwinkel is weer actief en met de belangrijkste leveranciers is het contact inmiddels weer goed.  Ook ligt er voldoende voorraad om de omzet verder uit te bouwen. De focus zal daarbij liggen op 'indoor living', zo laat WebshopOvername.nl in een persbericht weten. WebshopOvername.nl is een platform dat bemiddelt tussen de aan- en verkoop van e-commerce ondernemingen.

Minder leveranciers
Het platform is op zoek naar investeerders en ondernemers om de doorstart handen en voeten te geven. De verwachting is dat in augustus er een nieuw team is waarna Lil.nl met een beperkt aantal productgroepen en een forse reductie van het aantal leveranciers weer snel winstgevend zal zijn, aldus het persbericht.

Failliet na tv uitzending
Webwoonwinkel Lil.nl ging in april failliet nadat het negatief in het nieuws kwam in een uitzending van het tv programma Tros Radar. Daarin bleek dat er nogal wat klachtren waren over de webwinkel en dat ten onrechte het Thuiswinkel-keurmerk werd gevoerd. Daags na de uizending ging het bedrijf failliet.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten