Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Webshop Maxshopping.nl wil eigen meubels maken

Maxshopping.nl wil zelf geproduceerde meubels gaan verkopen. Het vraagt klanten om hun eigen meubels te ontwerpen waarbij Maxshopping zorgt voor de productie, marketing en verkoop.

Maxshopping.nl verkoopt meubelen en bedden zoals er zovele webshops zijn. Het kijkt rond op beurzen, koopt in bij diverse fabrikanten en groothandels en verkoopt via de site. ‘Helaas zijn wij in onze zoektocht naar leuke en betaalbare meubels niet de enige partij die dit doen. Daarnaast krijgen wij met enige regelmaat van klanten het verzoek of wij bepaalde meubels net in een iets andere uitvoering kunnen leveren. Deze verzoeken en de daarbij behorende ideeën nemen wij weer mee naar onze fabrikanten in de hoop dat zij daar iets mee kunnen. En vaak wordt dit positief opgepakt en niet onbelangrijk ook daadwerkelijk door de fabrikanten uitgevoerd. Dat heeft ons aan het denken gezet’, zo is te lezen op de site.

Eigen ontwerp insturen
‘Bovendien wordt het door grote aanbieders als Bol.com en Wehkamp steeds meer een prijsverhaal’, vertelt Jeroen van der Zwaard, oprichter van Maxshopping.nl. Om daarvan weg te geraken én omdat klanten vragen naar een andere kleur, een grote tafelblad etc. zoekt Van der Zwaard nu mensen die ideeën opsturen van meubels die ze graag gerealiseerd zouden willen zien. Hij benadrukt dat het geen prijsvraag is die Maxshopping uitschrijft en dat iedereen iets kan insturen. Dat kan een schets, tekening of foto zijn. Maxshopping gaat op zoek naar een fabrikant en wanneer het in productie wordt genomen krijgt de bedenker royalties in de vorm van ene vast bedrag of een bepaald percentage per verkocht product.

Leveranciers
Volgens de site van Maxhopping.nl wordt onder meer samengewerkt met Brouwers Bedding, Van Landschoot, Kidsdepot (onderdeel van Coming Kids), Label51, STGD en het Deense Actona. Veel meubelen worden ook geproduceerd door Demeyere uit Frankrijk.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten