Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Webshop Westwing op platform Stylefruits

Een deel van het assortiment van webshop Westwing is verkrijgbaar via het ‘sociale platform’ Stylefruits. Daarmee breidt Stylefruits het online meubelassortiment verder uit.

Een deel van het assortiment van Westwing, een van de grotere online meubel webshops, is nu ook verkrijgbaar via het sociale platform Stylefruits onder de naam Westwing Now! Wie op Stylefruits shopt, wordt meteen doorgeleid naar de site van Westwing en kan direct shoppen. Dit in tegenstelling tot de ‘algemene’ site van Westwing waarbij je je eerst moet registreren als ‘lid’ om een bestelling te kunnen doen.

Breed platform
Stylefruits heeft, net als Westwing, haar basis in Duitsland en is ook in Nederland actief. Stylefruits presenteert zich als sociaal platform, maar is in feite een webshop met een hoop toeters en bellen. Naast interieurproducten (meubels, verlichting, bedden, interieurtextiel, accessoires) richt de site zich op fashion (kleding, schoenen, tassen, cosmetica).

Persoonlijke invulling
Via de site kun je uit de beschikbare producten, van diverse shops afkomstig, je eigen ruimte inrichten. Daarbij kun je filteren op productcategorie, specifiek product en stijl. De eigen gecreëerde ‘woonstijl’ kun je opslaan, is zichtbaar op de site en kan als inspiratie dienen voor anderen. Vanuit het totaalbeeld kun je klikken op individuele producten voor meer informatie en direct bestellen. Ook heeft Stylefruits een eigen styleteam dat je vragen kunt stellen. De site noemt zichzelf een ‘aanbevelingsplatform’ waarop bezoekers ‘authentieke gebruikersvoorkeuren’ kunnen raadplegen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten