Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Webwinkel Dekbed Discounter fuseert met projectmeubelleverancier De Arend

Webwinkel Dekbed Discounter gaat met De Arend verder als de Jamani Group. Klanten van De Arend kunnen binnenkort ook online bestellen en Dekbed Discounter verbreedt het aanbod met meubelen.

 

 

 

 

Dekbed Discounter haalde vorig jaar een omzet van zo'n veertig miljoen euro, De Arend twintig miljoen euro. Samen hebben de bedrijven zo'n honderd werknemers. Hoewel er sprake lijkt te zijn van een fusie blijft het hoofdkantoor van Dekbed Discounter is Gouda en de Arend in Waardenburg. Daarnaast heeft De Arend ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Stormachtige groei Dekbed Discounter
De Arend is leverancier voor projectmeubelen en richt zich met name op de horeca. Dekbed Discounter startte in 2014 met dekbedovertrekken en levert nu inmiddels een ruim assortiment bed- en badtextiel met daarnaast bedden en matrassen, meubels, verlichting, raamdecoratie, woonaccessoires, en keukenspullen. Ook kun je bij het bedrijf boxsprings en banken huren.

Nieuw bedrijf, nieuwe naam
Hoewel beide bedrijfsnamen blijven bestaan wordt het gezamenlijke bedrijf Jamani genoemd, een samensmelting van de eerste letters van de drie oprichters: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed Discounter. Ze zijn de drie eigenaren van de nieuwe onderneming.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten