Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Webwinkel Otto verhuurt meubelen

De Duitse webwinkel Otto verhuurt onder meer meubelen voor kortere of langere tijd. Hiervoor werkt het bedrijf samen met de Duitse meubelfabrikant Hülsta.

Sinds eind 2016 heeft de Duitse online webgigant Otto een aparte afdeling waar ook producten gehuurd kunnen worden zoals tv's, smartphones, drones en wasmachines. Sinds eind vorig jaar kwam daar een beperkt assortiment meubels bij en dat wordt nu uitgebreid met kindermeubilair zoals commodes, kasten en bedden. Daartoe wordt samengewerkt met de Duitse meubelfabrikant Hülsta. De producten kunnen per maand worden gehuurd en hebben alle een koopoptie, ze kunnen na afloop van de huurperiode eventueel gekocht worden.

Meer flexibiiteit
Met de versoepeling van de huurperiode, tot voor kort was het alleen mogelijk om per drie, zes, twaalf of 24 maanden te huren, wil Otto inspelen op de vraag naar meer flexibiliteit. De top 5 van gehuurde producten wordt aangevoerd door smartphones, gevolgd door drones, wearables (horloges), tv's en elektrische fietsen.
Voor zover bekend is de verhuurservice, in Duitsland opererend onder het aparte merk Otto Now, in Nederland niet beschikbaar.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten