Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Wedstrijd woningstofferen en meubelstofferen tijdens beurs

Tijdens de Interieur Collectie Dagen, een beurs die in september wordt gehouden, zullen het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen en Meubelstofferen worden gehouden. Ook het NK Parketleggen zal dan plaatsvinden.

De Interieur Collectie Dagen is de nieuwe naam voor de Vakdagen Parket & Woninginrichter. Deze beurs werd jarenlang onder die naam in Gorinchem gehouden, maar vorig jaar werd besloten tot naamsverandering. Tijdens de beurs zullen aanbieders van vloerbedekking, gordijn- en meubelstoffen plus aanbieders van fournituren en gereedschappen hun nieuwste producten presenteren. Daarnaast zijn er verspreid over drie dagen (17, 18 en 19 september) drie verschillende wedstrijden.

Drie dagen wedstrijden
Tijdens het NK Woningstofferen zullen deelnemers een drietal opdrachten binnen een dag moeten afwerken. Daarbij gaat het om het verwerken van tapijt, vinyl en linoleum. Deelnemers aan de wedstrijd Meubelstofferen zullen in een dag een stoel bekleden en ook deelnemers aan het NK Parketleggen moeten in een dag laten zien hoe sterk hun vakmanschap is. 

Werving
Het NK Parketleggen en het NK Woningstofferen vond eerder plaats, de wedstijd Meubelstofferen ging vorig jaar van start als pilot met leerlingen van het Hout- en Meubileringscollege (HMC). Dit jaar wil organisator HMC professionals uitnodigen en daartoe wordt onder meer geworven bij stagebedrijven van de opleiding en bij oud-leerlingen van het HMC.

Meubelstoffen
Het NK Meubelstofferen is mede tot stand gekomen op vraag van exposanten van meubelstoffen. Zij waren traditiegetrouw nauwelijks aanwezig op de beurs, maar mede door de wedstrijd hoopt de beursorganisatie nu meerdere bedrijven binnen te halen.

Meer informatie: www.interieurcollectiedagen

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten