Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Wedstrijden tijdens Interieur Collectie Dagen

Tijdens de Interieur Collectie Dagen worden het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen, het NK Meubelstofferen en het NK Parketleggen gehouden. Op 18 september worden de winnaars bekend gemaakt.Op 16, 17 en 18 september vinden in de Evenementenhal Gorinchem de Interieur Collectie Dagen plaats. Naast zo'n 120 exposanten die hun producten tentoonstellen, vinden er tijdens de beurs een drietal wedstrijden plaats waardoor het begrip 'beleving' op de beursvloer letterlijk zichtbaar is.Kennis en vaardigheden
Ruim 20 professionals op het gebied van woningstofferen nemen deel aan het Nederlands Kampioenschap Woningstofferen. Deelnemers moeten drie verschillende soorten vloerbedekking verwerken.
Tijdens het NK Meubelstofferen zullen drie meubelstoffeerders parallel aan elkaar werken aan een opdracht werken.
Het NK Parketleggen is de oudste van de drie kampioenschappen. Hier laten de beste parketteurs van Nederland zien wat ze in huis hebben aan kennis en vaardigheden.
Op de laatste beursdag (18 september) worden de winnaars bekend gemaakt.

Reuring
Met de drie kampioenschappen haalt de beurs een hoop reuiring in huis die goed aansluit bij de verschillende bezoekersgroepen en deelnemers. Bezoekers zijn woninginrichters, parketteurs, projectinrichters, stylisten en andere retailers uit de woonbranche. Deelnemende bedrijven tonen hun collecties en nieuwigheden op het gebied van vloerbedekking, raamdecoratie, meubelstoffen, founituren, gereedschappen en machines.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten