Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Werkplek in de tuin? Een tuinkantoor!

Nu veel mensen thuis moeten werken vanwege de lockdown blijkt een goede werkplek thuis toch meer te zijn dat een ondergrond voor de laptop. Wat te denken van een eigen tuinkantoor?
 

Tuinkantoor van Compactlodge.nl. 

Honderdduizenden Nederlanders zitten nu gedwongen thuis te werken vanwege de coronacrisis. In de huiskamer, de keuken, op zolder – alles is mogelijk. Als je dat niet wilt en over een tuin beschikt, kan je ook ook kiezen voor een tuinkantoor. Ze bestaan al jaren, maar zijn nu ineens actueler dan ooit. Soms zijn het veredelde blokhutten, maar ook zeecontainers en op maat gemaakte home offices zijn mogelijk.
 

Wallstreet, basic tuinhuisje van Blokhuiswinkel.nl, nu leverbaar met 'corona-upgrade'.. 

Blokhut en zeecontainer
Blokhutwinkel.nl speelt in op de huidige situatie en biedt nu paar huisjes aan die worden geleverd als all-inn tuinkantoor met dak- en vloerisolatie, een houten vloer, een 'woonhuiskwaliteit deur en raam' en nog wat andere extra's.
Zeecontainerwoningen.nl gebruikt een zeecontainer als basis en kan dat uitbouwen tot een kantoor of andere tijdelijke ruimte. 'Een inspirerende werkomgeving in je achtertuin', luidt de aanbeveling. De site www.tuin-huis-winkel.nl biedt naast blokhutten ook recreatiewoningen en vakantiewoningen, maar er valt de komende tijd waarschijnlijk weinig te recreëren of vakantie te vieren. Beter voor nu is model Home-Office nr. 2, volgens de aanbieder 'favoriet van de klant,'
 

Model Blankenberge van 1001.tuinhuisjes.nl

Van kaal tot compleet
De site www.compactlodge.nl biedt complete prefab woningen aan met als ondergrens een mini huiskantoor van 3 x 3 meter. Daarbij hoort wel een vloer, wandafwerking, een keukenblokje, een toilet en verwarming.
Veel bedrijven die zich nu profileren met een tuinkantoor zijn leveranciers van tuinhuisjes en hebben dat woord in hun domeinnaam staan. Ook diverse bouwmarkten leveren tuinhuisjes en blokhutten. Hornbach heeft hierin een groot assortiment, maar de producten zijn niet geschikt als (tijdelijk) huiskantoor want een vloer, isolatie en andere noodzakelijke elementen ontbreken. Wie weet gaat dat veranderen als blijkt dat de beperkende maatregelen rond het coronavirus nog lang(er) van kracht blijven.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten