Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Wild in de slaapkamer

Als het aan bedtextielleverancier Essenza ligt, wordt het dit najaar nogal wild in de slaapkamer. In de najaarscollectie van Covers & Co spelen olifanten, zebra's, tijgers, giraffe en papegaaien een hoofdrol.
 


Dekbedovertrekken met wilde dieren zijn van alle tijden, maar dit najaar lijkt het het aantal toe te nemen. In de collectie van Covers & Co van leverancier Essenza spelen wilde beesten uit Afrika een hoofdrol en de hekken van de wildparken lijken volledig verdwenen zodat de beesten vrijelijk kunnen oprukken richting slaapkamer.
 


Loeren en liggen
Soms gestileerd, soms tamelijk realistisch en loerend, soms gewoon staand of liggend en ook met zijn allen lekker bij elkaar gegroepeerd, komen de tijgers, leeuwen, olifanten, giraffes, papegaaien, antilopes en andere wilde beesten voorbij. Of, zoals Covers & Co de slaapkamersafari promoot: Zijn ze op zoek naar hun volgende prooi of gewoon lekker aan het chillen?
 


Out of Africa
Voor degenen die de beesten out of Africa iets te wild vinden, is er ook een overtrek met een Nederlands hert. Wie het graag wat kleiner en rustiger wil, kan kiezen voor een overtrek met lieveheersbeestjes, bijen of vlinders.
 


Pandaberen
Ook in de nieuwe collectie van Damai (Arli Group) zijn wilde beesten te vinden, gebaseerd op natuurfoto's van fotograaf Marsel van Oosten. Damai kiest daarbij voor de neusaap en een kraanvogel. Ook de pandaberen ontbreken niet, dit keer aanwezig op een bed gemaakt van de plant die zij als voedsel gebruiken, bamboe.

Langnek
Smulderstextiel.nl is als online aanbieder niet helemaal vergelijkbaar met bovenstaande aanbieders, maar heeft ook wilde beesten in het assortiment. Wat te denken van een giraf die met zijn lange nek in de lucht lijkt te zweven.
 

 

Lieve wilde dieren
Al een tijdje op de markt en niet echt gevaarlijk zijn de wilde beesten van Studio Ditte. Sterker nog, het zijn lieve wilde beesten want het bedrijf richt zich specifiek op bedtextiel (en behang) voor kinderen. Die mogen nog lekker dromen zodat het juist niet echt 'wild' wordt in hun slaapkamer.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten