Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Winnaars Woning- en Meubelstofferen en Parketleggen

Tijdens de vorige week gehouden beurs InCoDa werden diverse wedstrijden gehouden in woningstofferen, meubelstofferen en parketleggen. Der winnaars op een rijtje.
 


Anco Rijstenbil van Sjerk Slagmolen Wooninrichters (zie foto hieronder) uit Bergen op Zoom werd winnaar van het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstofferen. Hij prolongeerde hiermee zijn titel want ook vorig jaar kwam Rijstenbil als beste uit de bus.
Bij de junioren werd Diederik van de Kamp winnaar.
 


Promoten vak stoffeerder
Het Nederlands Kampioenschap Meubelstofferen kende geen absolute nummer 1, maar werd er per dag een winnaar gekozen, Dat waren achtereenvolgens Anne Minnema, Anneloes Prins en Madelon van Leeuwen. Alledrie zijn oud-leerlingen van het Hout- en Meubileringscollege (HMC), die de wedstrijden organiseerde.
Hiermee wil het HMC de beroepen promoten en jongeren stimuleren te kiezen voor het vak stoffeerder. Mede omdat er – zo laat jet HMC weten – vele vacatures voor voor dit beroep zijn.
 


NK Parketleggen
Tijdens de beurs werd traditiegetrouw ook het Nederlands Kampioenschap Parketleggen gehouden, een onderdeel dat altijd veel belangstelling trekt. Sander Verbruggen, werkzaam bij De Paal Parket in Schijndel (r op foto), werd winnaar. Bij de junioren was dat Yoeri Horvat (l op foto).

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten