Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Winter op de woonboulevard

Vanaf half december zijn 'niet-essentiële' winkels gesloten en daartoe behoren interieurzaken. Toch lijken de winkeliers op de verlaten meubelboulevard in Arnhem in te spelen op de huidige winterse situatie.
 


Op 15 december ging Nederland in lockdown en moesten alle winkels die geen essentiële producten verkopen hun deuren sluiten om zodoende de verspreiding van het coronavirus proberen tegen te gaan. Het betekende dat meubelzaken, parketwinkels, slaapspeciaalzaken, woningtextielzaken en winkels die interieurproducten verkopen vandaag precies acht weken dicht zijn. Krap drie dagen geleden begon het te sneeuwen en bleek de winter ineens toch aanwezig. Hoewel de winkels op de woonboulvard voorlopig nog gesloten blijven en er dus geen kip komt, blijken de winkeliers toch in te haken op de actuele weerssituatie met bordjes 'Winter op de woonboulevard Arnhem'.

 


Uit navraag blijkt het toch anders te liggen. Ieder seizoen zijn er bordjes en de huidige wintervariant hangt er al geruime tijd, ook toen het in december nog belachelijk warm was. De tijdloze bordjes vallen nu op omdat ze volledig corresponderen met de actuele situatie; een (vrijwel) leeg parkeerterrein vol sneeuw.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten