Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

WK kantoorstoel-hockey tijdens beurs Orgatec

Op 22 oktober wordt in Keulen het WK kantoorstoel-hockey gehouden tijdens de kantoormeubelbeurs Orgatec. Naast de pure sportprestatie is het volgens de bedenker de 'elandtest voor bureaustoelen'.Aan de vooravond van de de beurs Orgatec (23 t/m 27 oktober in Keulen)  wordt het eerste wereldkampioenschap kantoorstoel-hockey gehouden.  Het idee komt van de Duitse projectinrichter BKE Fislage die in 1997 begon met een plaatselijke wedstrijd tussen twaalf teams in een discotheek. Tien jaar later, in 2017 dus, was het uitgegroeid tot een goedendoelenevenement met zestig teams die elkaar troffen in een beurshal in Bremen. Het tweejaarlijkse evenement gaat om het Duits kampioenschap en wordt nu 'onderbroken' door een wedstrijd tijdens de (tweejaarlijkse) kantoormeubelenbeurs die de wedstrijd heeft geadopteerd en deze direct bombardeert tot het WK kantoorstoel-hockey.

Elandtest
Het evenement op 22 oktober dient als opwarmer voor de beurs die de dag daarna van start gaat. Deelnemers zijn exposanten die hun eigen kantoorstoelen kunnen inzetten. Volgens organisator Jens Fislage zijn de wedstrijden een goede manier om de kwaliteit van het materiaal te laten zien en hij spreekt van de 'elandtest voor bureaustoelen'. Het inschrijfgeld gaat naar een goed doel.
Wie zelf een balletje wil slaan vanuit een kantoorstoel kan dat tijdens de beurs dagelijks doen tussen 17.00 en 22.00 uur in een speciale arena. Daarbij denkt de organisatie aan bedrijven of hun klanten.

Meer informatie: www.orgatec.chairhockeymasters.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten