Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

WK voetbal dendert door, paar aardige acties in woonbranche

Het Nederlands elftal staat inmiddels in de halve finale en sommige winkeliers en leveranciers in de woonbranche pakken dat aardig op. Soms is er een actie gedurende het hele WK, soms voor een enkele wedstrijd.

De geinigste actie toe nu toe komt van Spectral. Het bedrijf levert audio en tv meubelen in een strakke vormgeving en richt zich op het hogere marktsegment. Het bedrijf is rond het WK vooral actief op Facebook en plaatste de afgelopen weken een paar leuke berichten. Soms kun je scoren op een simpele manier en dat doet Spectral met reinigingsspray voor beeldschermen door te refereren aan de spray die scheidsrechters op het veld gebruiken om een tijdelijke streep te creeren. De Facebookactie van Spectral is overigens geen promotieactie en de spray kost 24,95 euro. Peperduur en op het veld met hetzelfde effect als pepperspray; het moet de vijand op afstand houden. Eén groot verschil: bij Spectral moet de spray juist een streeploos effect geven.

Stoel uit India
Quip & Co is een webshop die via Facebook likes probeert te verwerven en wie dat doet, maakt kans op een oranje stoel. Deze komt uit India, net als de andere producten die producten die Quip & Co aanbiedt. De winnaar wordt op 15 juli, de dag na de finale, bekend gemaakt.

Korting knallen
Zooff Design Meubel uit Haarlem heeft voor de winkel een strak doek staan met gaten. Wie goed kan schieten, kan zo zijn eigen korting bij elkaar knallen. De keus is 5%, 10% of 20%. Het loopt aardig en wat zeker goed loopt, is een andere actie waarbij Zooff tijdelijk 20% korting geeft op producten van Kare Design, een in Nederland niet ruim verkrijgbaar merk uit Duitsland. ‘Wij krijgen zelfs aanvragen uit Duitsland omdat wij nu goedkoper zijn als daar’, zegt directeur Vili Adam. Leuk detail: de foto waarmee Zooff de actie promoot toont onder meer een lamp met oranje kap. Waarschijnlijk vallen de Duitsers daarvoor als een blok. (Nog wel).

Snelle actie
Verouden Wonen & Slapen had afgelopen week een snelle actie. Wie de Facebookpagina van de winkelier uit Eindhoven een like gaf, dit deelde en kort aangaf waarom hij/zij wilde plaatsneem op de ‘reservebank’ tijdens de wedstrijd Nederland - Costa Rica kon een bank winnen. Vrijdag kreeg de winnaar bericht en zaterdag werd de bank afgeleverd. Hoezo lange levertijden?

Blije Belgische
Meubelformule Xooon is ook verkrijgbaar in Belen via Facebook konden fans van Oranje of de Rode Duivels de uitslag van de wedstrijden voorspellen. Welke wedstrijden dat waren, is niet meer te achterhalen, wel de winnaars. Die staan met naam en toenaam op Facebook.  De Belgische winnares geeft op Facebook ook haar reactie: ‘Aaaaah gaaf! Wauw! Supermooie prijs, nu nog een mooi plekje in huis verzinnen.’


Reis als prijs
Detaillist Weber Woonwereld uit Elburg heeft een actie die hem mogelijkerwijs veel geld gaat kosten. Klanten van Weber Woonwereld krijgen bij iedere 100 euro die zij bij de woonwinkelier besteden een schietkans op een bord met twee gaten. Ieder raak schot levert een lot op. Hoe meer loten, hoe meer kans dus. De loten gaan in een ton en daaruit wordt het winnende lot getrokken na de finale. De prijs? Een compleet verzorgde reis voor 2 personen, inclusief 500 euro zakgeld naar het land dat het WK wint. Waarschijnlijk is de winnaar de enige Nederlander die hoopt dat Nederland niet de finale wint.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten