Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

WK-voetbal in de woonbranche (1)

Er is nog weinig te merken van WK-koorts of oranjegekte binnen de woonbranche. Voorzichtig komen de eerste producten en acties naar buiten.

Jacobs Meubel uit Wijchen introduceert een salontafel in hoogglans oranje. Het iets verlaagde bovenblad is voorzien van grastapijt en directeur Martijn Jacobs denkt dat vooral ‘voetbalkroegen’ hiermee kunnen scoren. Goedkoop is de tafel niet, 475 incl. BTW, maar hij is wel perfect afgewerkt. Bovendien is hij tijdloos dus ook bij andere oranje evenementen kan de tafel uit de kast getrokken worden. Meer info op www.jacobsmeubel.nl.

Tegels en overtrekken
Een stuk goedkoper is tapijttegel 11-11 die Jaco Meubels uit Ede via internet aanbiedt. Voor 2 euro heeft u er een in huis. Ook de oranje zitzak van Zitzakkenstore.nl heeft een relatief bescheiden prijs. Voor 45 euro zit u lekker. Of niet, dat is even afwachten. Wie met Robin van Persie naar bed wil - of een andere speler - kan kiezen voor een dekbedovertrek van de KNVB, verkrijgbaar bij heel veel winkels of via internet.

Gratis boxspring
Casa Trend uit Sliedrecht stelt een complete boxspringcombinatie beschikbaar voor mensen die meedoen met een Facebook actie. Wie de Facebook pagina van Casa Trend liked of deelt kan meedingen naar de verloting van de boxspring op 12 juni, een dag voordat het Nederlandse elftal de eerste wedstrijd speelt.

Actie
Winkelier Bot Meubelen uit Hoorn pakt lekker uit met een hoop WK-activiteiten. Er is een speciaal elftal samengesteld, bestaande uit designstoelen van gerenommeerde merken voor een gereduceerde prijs. Daarnaast zijn er een tweetal acties. Actie 1 is ‘een upgrade naar een hogere prijsgroep in leer of stof voor dezelfde prijs en bij actie 2 kunnen klanten 15% korting krijgen op accessoires. Ook krijgen klanten een gratis Oranje WK pakket bij aanschaf van producten van 750 euro of meer. In het pakket lekkere dingen en leuke dingen om te gebruiken tijdens de wedstrijden.

Voetbalpool
Stichting WoonWerk, de organisatie die onder meer scholingen voor de woonbranche organiseert, is gestart met een voetbalpool die via Facebook extra wordt opgewarmd. Zowel teams als individuen kunnen meedoen en er valt een hoop te winnen. De beste 30 teams ontvangen na afloop een heerlijke taart en het team met de hoogste score wint een ‘belevenisbon’ van 450 euro. Voor individuele spelers zijn er ook prijzen. Degene met de hoogste eindscore mag ‘met Oranje’ de lucht in en wint een ballonvaart voor 2 personen. Daarnaast zijn er diverse geldprijzen. Iedereen die zich voor 1 juni aanmeldt voor de actie van WoonWerk maakt kans op een van de tien brazuca WK-ballen. Ook is er een prijs voor degene die de topscoorder van het toernooi juist voorspelt.

Teamspirit bevorderen
Dit is de derde keer dat WoonWerk een voetbalpool voor de woonbranche organiseert. Directeur Martin Liefhebbert: ‘Met het organiseren van deze voetbalpool willen we de teamspirit in de woonwinkels bevorderen. Teamspirit is belangrijk voor het functioneren van medewerkers. Dat ligt in het verlengde van de missie van WoonWerk: het bevorderen van professionaliteit in de woonbranche. Wij hopen dat alle medewerkers en ondernemers in de woonbranche zich massaal aanmelden zodat het één groot woonbranchefeest wordt.’

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten