Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

WoonWerk organiseert masterclasses ‘Online’

Stichting WoonWerk organiseert in mei een viertal bijeenkomsten met ‘online’ als rode draad. De bijeenkomsten zijn als serie of afzonderlijk te volgen.

Achtergrond van de ‘masterclasses’ (specifiek voor de woonbranche) is dat je als ondernemer online zichtbaar moet zijn voor (mogelijke) klanten. Daarbij hoort niet alleen een website, maar ook kennis van online marketing, social media en webshops. Het doel van de masterclasses is om te leren hoe je meer rendement haalt uit allerlei online activiteiten. Alle bijeenkomsten zijn in de mei op de woensdagen 7, 14, 21 en 26 mei ’s morgens in het hoofdkantoor van Euretco in Hoevelaken. Voor iedere bijeenkomst krijgt iedere deelnemer een opdracht ter voorbereiding.

Social media
De eerste bijeenkomst (7 mei) gaat over ‘Beoordeling van online aanwezigheid’. Onderdelen zijn concrete actiepunten ter verbetering van de content op de website en training Google Analytics.
De tweede bijeenkomst (14 mei) gaat over ‘Kracht en kansen van Social Media’
En bestaat uit een basistraining social media en Facebook marketing. Dat laatste impliceert dat tijdens de bijeenkomst de eigen Facebookpagina wordt ingericht.

Webshop
De derde bijeenkomst (21 mei) heeft als thema ‘Hoe word je online vindbaar?’ waarbij deelnemers een Google Adwords training krijgen en wordt ingegaan op zoekmachine optimalisatie waaronder content bewerken.
De vierde en laatste bijeenkomst (28 mei) gaat over webshops. Tijdens deze masterclass krijgen deelnemers advies en tips om succesvol te kunnen ondernemen met e-commerce.

Kosten
De bijeenkomsten kunnen dus zowel afzonderlijk als een compleet pakket worden gevolgd. De kosten zijn 95 euro per deel of 380 euro voor alle vier de masterclasses.

Meer informatie: www.woonwerk.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten