Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Workshop ‘Slim verkopen’

Op maandag 4 november is er in het Home Trade Center in Nieuwegein een workshop ‘Slim verkopen’. Deelnemers krijgen tijdens de workshop handige tips aangereikt om beter te kunnen verkopen.

Verkopen is in deze tijd lastig. De consument houdt de hand op de knip en vraagt in de winkel al snel korting. Maar eigenlijk begint het verkopen al eerder want hoe trek je (meer) klanten naar de winkel? Ook spelen rond de verkoop vragen als: hoe kan ik de conversie verhogen, hoe kan ik meer bijproducten verkopen en hoe kan ik producten met een hogere marge verkopen? En, ook niet onbelangrijk: hoe kan ik de klantentrouw verhogen? Al deze vragen (en de antwoorden daarop) komen aan de orde tijdens de workshop. Deze wordt gegeven door Tom Richmond van Richmond Training.

Deelnemerskorting
De workshop wordt georganiseerd door de stichting WoonWerk en vindt plaats in het Home Trade Center in Nieuwegein en duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur. De kosten bedragen € 95,00. (Verkoop)medewerkers in de woonbranche krijgen een aanmerkelijke korting en betalen € 39,50.

Meer informatie: www.werkeninwonen.nl 
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten