Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

World Interiors Meeting: driedaags internationaal interieurcongres

World Interiors Meeting 2013 is een internationaal driedaags congres dat zich richt op zowel  interieur professionals, de interieur industrie als op het grote publiek.

World Interiors Meeting Meeting 2013 (5 t/m 7 september in Amsterdam) besteedt aandacht aan ‘alle actuele onderwerpen met betrekking tot het interieur, van erfgoed en hergebruik tot trends en toekomst’, zoals de organisatie het verwoordt. Het congres wil fungeren als ontmoetingsplek, kennismarkt, platform voor discussie en debat voor interieur professionals. Die professionals zijn interieurarchitecten, architecten, designers, erfgoedbeheerders, kunst- en cultuurhistorici, sociologen en antropologen. Daarnaast ook professionals uit meubel- en interieurmaterialensector, de bouw- en bouwmaterialenindustrie, financiering, facility management, media en mode.

Interieur breed belicht
Het congres zal bestaan uit lezingen, workshops, debatten en presentaties over actuele onderwerpen. ‘Het interieur’ zal breed worden belicht aan de hand van 18 thema’s. Dat zijn onder meer duurzaamheid, training en opleiding, materialen voor het interieur en historische interieurs. Andere thema’s zijn presentaties van ontwerpers en presentaties van bedrijven. Bij dit laatste kan het zowel om de bedrijven zelf als hun producten gaan.

Internationaal karakter
World Interiors Meeting heeft een sterk internationaal karakter waarbij bezoekers en sprekers uit de hele wereld worden verwacht. Naar verwachting zal het congres 1000 tot 1200 bezoekers trekken waarvan 20% afkomstig van buiten Europa. Plaats van handeling is de Beurs van Berlage in centrum Amsterdam.

Meer informatie: www.inamsterdam.org

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten