Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Zelf meubels maken bij Hornbach

Vanaf vandaag tot en met 22 februari geeft Hornbach een spoedcursus ‘meubels maken’. Speciale aandacht is er voor steigerhout.

De spoedcursus betekent dat bezoekers terecht kunnen bij de vestigingen van Hormbach om te zien hoe bepaalde meubels gemaakt worden. Op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur wordt een maand lang gedemonstreerd hoe je bepaalde meubelen in elkaar knutselt. Ook wordt tekst en uitleg gegeven over de optimale materialen voor de realisatie van de meubels, het juiste gereedschap en toebehoren.

Maandelijks project
Ieder jaar in februari organiseert Hornbach iets rond meubelen/wonen en het is onderdeel van de maandelijkse ‘projectshow’ die de keten organiseert. Volgens inkoopleider Hans van Bemmel bieden de projectshows ‘de ideale gelegenheid voor iedereen die zijn woning graag helemaal naar eigen smaak wil inrichten. Niet alleen kun je de inrichting op deze manier heel persoonlijk maken, maar het is ook de manier om zelf ruimteproblemen op te lossen. Zo ben je niet meer afhankelijk van de afmetingen die een leverancier aanbiedt. Je maakt er dus echt iets ‘eigens’ van.’

Veel kijken en klikken
Volgens marketing medewerker Renée de Brouwer is het effect van zo’n show moeilijk te meten maar er is volgens haar veel interesse voor. ‘Wij kunnen zien op de site dat mensen veel klikken op Projecten. Zij kunnen daar ook werkbeschrijvingen downloaden.’ Zo kun je onder meer op de site zien hoe je een houten vloeren of een laminaatvloer legt. Daarnaast veel tips over schilderwerk en behangen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten