Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Zijn Nederlandse woonwinkeliers preuts geworden?

Gisteren ging de verfilming van het boek Fifty Shades of Grey in première. Een Duitse woonwebshop pikt dit op en Nederlandse fabrikanten laten het afweten.

De film krijgt van de meeste recensenten een nogal matige beoordeling, maar tienduizenden vrouwen kwamen gisteren opgewonden naar de première van Fifty Shades of Grey. Het boek E.L. James is een absolute bestseller en voor bedrijven wellicht een aardige kans om zichzelf weer even in de kijker te spelen. De oogst valt vies tegen, zo blijkt vandaag. Je had kunnen verwachten dat een leverancier van bedden, dekbedovertrekken, matrassen of kussens misschien even leuk voor de dag zou komen, maar niets daarvan. Aan het eind van deze dag komt notabene de Duitse webshop Fashion for Home met een aanbod, naar eigen zeggen met ‘een vette knipoog’ en met ‘bestsellers in spannende grijstinten’.

Supersaai
Het zijn er geen 50, de spannende grijstinten zijn supersaai en de producten zijn ook niet erg opwindend, maar het is wel attent. Misschien moeten die Duitsers dit grijsspul wel kwijt omdat de Duitse consument dat grijs niet blieft, dat zou ook kunnen. Op de site is er niks van terug te vinden, maar misschien komt dat later nog. In Duitsland wordt het boek onder de Engelse titel verkocht, waarschijnlijk omdat Fünfzig Arten von Grau niet lekker bekt. Wat betreft het aanbod van interieurproducten dat er nu ligt, zal de Nederlandse consument(e) daar geen rode koontjes van krijgen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten