Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Zongedroogde grassprieten

Kunstgras is altijd egaal groen en dat is toch net niet wat je wilt. Producent Royal Grass lost dat 'probleem' nu op en introduceert gras met zongedroogde grassprieten.
 


Een paar weken geleden was menig grasveld nog geel en was er weinig groens te bekennen. Met de regen van afgelopen tijd is dat snel bijgetrokken, maar het blijft een probleem hoe je het gras mooi groen houdt. Met kunstgras is dat probleem verholpen en is het gazon het hele jaar door groen. Daarnaast heeft het geen of nauwelijks onderhoud nodig. Reden waarom veel mensen overgaan tot de aankoop van kunstgras.
 

Zoek de verschillen: links het echte gras, daarnaast het kunstgras. 
 

Zongebruind
Toch blijft het iets neppigs houden want egaal groen- dat is geen enkel 'echt' grasveld. Producent Royal Grass heeft daar iets op gevonden: kunstgras met zongedroogde sprieten. Per x aantal sprieten zit er een bruine variant tussen waardoor het net echt gras lijkt. Op de site spreekt het bedrijf van zongebruinde sprieten, wat op hetzelfde neerkomt; een lekker kleurtje. Daarnaast heeft 'iedere spriet zijn eigen groeirichting', zo belooft Royal Grass.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten