Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Zuiver start huisshow met online talkshow

Als aftrap voor de b2b opendagen houdt interieurmerk Zuiver op 1 maart een online talkshow waarin onder meer (product)nieuws, trends en ideeën over duurzaamheid aan de orde zullen komen.
 Gewoonlijk houdt Zuiver tweemaal per jaar open huis waarbij klanten worden verwelkomd om kennis te maken met de nieuwste collecties. Vanwege corona is dat niet mogelijk en in plaats daarvan gebeurt dit nu grotendeels digitaal. Van 1 tot en met 8 maart gaat nu de virtuele showroom open en kunnen klanten met hun accountmanager een digitale rondleiding door de showroom maken. Als startpunt hiervoor is er op maandag 1 maart een talkshow waarin Zuiver een 'exclusief kijkje in de keuken geeft met de focus op de toekomst', vertelt woordvoerder Jelle Boddaert.

Gasten
Creative Director Caroline van Velze en ceo Pieter Hogenhout zullen tijdens die bijeenkomst ingaan op nieuwe producten, bepaalde trends en de ideeën van Zuiver op het gebied van duurzaamheid. Speciale gasten voor deze digitale talkshow zijn Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle Decoration, en designer Lex Pott.

Digitale rondleiding
De digitale bijeenkomst is in principe voor iedereen toegankelijk, aanmelden via een e-mail (hospitality@zuiver.com) is wel noodzakelijk. Voor internationale bezoekers is er een directe vertaling in Engels, Duits en Frans.

Mer informatie: www.zuiver.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten