Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Zwembad als bijzettafel. Of bijzettafel als zwembad?

De zwembadtafel van het Braziliaanse ontwerpersduo Ricardo Innecco en Mariana Ramos is grappig en functioneel. Wie wil kan de trap op een andere plek in het zwembad hangen.
 


Als je bovenstaande foto ziet van de Swimming Pool Table zonder te weten wat het formaat is, zou je kunnen denken dat het een zwembad, zie bovenstaande foto. Pas als je een arm ziet die de trap verplaatst, is duidelijk dat het om een bijzettafeltje gaat. Het ontwerp van het Braziliaanse ontwerpersduo Ricardo Innecco en Mariana Ramos, opererend onder de naam Studio Rain, was te zien op de begin vorige maand gehouden beurs Ambiente in Frankfurt op het speciale beursonderdeel Focus on Design.
 


Aandacht voor design
Dat is een nieuw element van de beurs die zich richt op allerlei huishoudelijke artikelen die zowel puur functioneel als esthetisch/decoratief zijn waarbij het vaak gaat om massaproductie. Met het beursonderdeel Focus on Design wordt een vleugje design binnengebracht waarbij het de bedoeling om ieder jaar een paar ontwerpers een podium te bieden uit landen die niet zo snel worden geassocieerd met design. Dit jaar was dat een vijftal uit Braziliƫ.
De Swimming Pool Table is een ontwerp uit 2015 gemaakt van staal en glas en verkrijgbaar in een drietal formaten. En de trap? Die kun je naar eigen idee in het water hangen.

Meer informatie: www.estudiorain.com


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten