Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Zwevend bed

Het Zweedse merk Carpe Diem introduceert een bed dat op twee zuilen staat in plaats van traditionele pootjes. Daardoor lijkt het bed te zweven.



Het bed Vindö is volgens Carpe Diem een combinatie van 'vakmanschap, innovatie en techniek met een zwevend gevoel'. Dat laatste ontstaat doordat het bed op twee stevige zuilen staat die in het midden van het bed zijn geplaatst en daardoor als dragers nauwelijks zichtbaar zijn. Omklappen is onmogelijk doordat de 'poten' vastzitten aan een grote vloerplaat die aan het oog wordt onttrokken door een karpet zo groot als het bed. Het resultaat? Een bed met zoveel vrije ruimte aan de onderkant waardoor het bijna lijkt te zweven.

Massage en verlichting
Het bed heeft diverse technische snufjes zoals een massagefunctie, instelbare hoofd- en voetensteunen en aan de onderkant kan verlichting worden gemonteerd. Licht, positie en massage kun je instellen met je smartphone of tablet via een app. Ook is het mogelijk om functies zoals massage en hoofd- en voetsteun aan te sturen via spraakbesturing van Apple en Google. Tot slot, hoe ligt het bed eigenlijk? Daarover is Carpe Diem kort: 'Het Contour Pocket-systeem zorgt voor de ultieme drukverlichting en een optimaal slaapcomfort.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten