Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

50.000 aanmeldingen voor slaapkamermetamorfose IKEA

IKEA maakte vijf gezinnen gelukkig door voor hen een slaapkamermetamorfose te realiseren. Dit naar aanleiding van een oproep in januari.

Veel Nederlanders zouden wel wat willen veranderen aan hun slaapkamer, zo blijkt uit gegevens van IKEA. Het woonwarenhuis plaatste in januari een oproep waarbij mensen zich konden opgeven voor een make over van hun slaapkamer. Bijna 50.000 aanmeldingen volgden. Afgelopen weken is de metamorfose bij vijf huishoudens gerealiseerd en te zien op www.ikea.com. ‘Met deze actie willen we laten zien dat je op eenvoudige en betaalbare wijze de slaapkamer van je dromen kan creëren’, aldus Richard la Graauw, Country Communication & Interior Design Manager IKEA Nederland.

Grootste ergernissen
IKEA bracht ook in kaart wat de grootste ergernissen zijn die de mensen hebben over hun slaapkamer. Dat zijn gebrek aan opbergruimte, een oud matras, ongezellige uitstraling en een onhandige indeling. La Graauw: ‘Bij het inrichten van een woning krijgt deze ruimte meestal geen prioriteit, bovendien weten mensen zich vaak geen raad met de indeling. Zonde, want dit is de plek waar je de dag begint en afsluit en echt tot rust komt.’ Maar met behulp van IKEA kun je je slaapkamer dus prima inrichten, zo blijkt uit de filmpjes van de diverse make overs.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten