Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

App Forbo Eurocol als hulp bij leggen van vloer

Forbo Eurocol introduceert een app die gebruikt kan worden als hulp bij het leggen van diverse soorten vloeren. Via het doorlopen van een menu krijg je een verwerkingsadvies.

De app, officieel de ‘Vloertechniek App voor smartphones’, is bedoeld als hulp voor vloerenleggers bij het verlijmen van linoleum, tapijt, cushion vinyl, PVC-vloerbedekking of rubber vloerbedekking in projecten. Door een keuzenmenu te doorlopen krijg je een verwerkingsadvies waarin stap voor stap wordt aangegeven welke handelingen dienen te worden verricht, met de daarbij passende producten. De app is te downloaden vanaf de AppStore of Google Play (Zoek op ‘eurocol’ of ‘vloertechniek’).

Officiële introductie
De app voorziet bevat ook filmpjes waarin de verwerking van een aantal producten wordt gedemonstreerd. Wie tot de ontdekking komt dat er snel wat (Eurocol)producten moeten worden bijgehaald en een smartphone heeft met gps-ontvanger kan met de app info krijgen over het dichtstbijzijnde verkooppunt. De officiële introductie van de app is tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter die van 7 tot en met 9 april wordt gehouden in Gorinchem. Eerder bracht lijmleverancier de Eurocol Tegelklus App uit.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten