Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Huis & Energie samen met vt wonen&design beurs

De beurs Huis & Energie en de vt wonen&design beurs worden samengevoegd. De vt wonen&design beurs focust op de inrichting van de woning, Huis & Energie richt zich op het verduurzamen van de woning.

 

 

 

 

 

 

 

De vt wonen&design beurs (tot 2014 Woonbeurs geheten) gaat per komende editie in oktober samen met de beurs Huis & Energie. Deze beurs werd tot nu toe tweemaal gehouden en richt zich op het verduurzamen van het huis. Door het samenvoegen van beide beurzen denkt de organisatie een 'completer deelnemersveld' te kunnen bieden aan de doelgroep, de consument. De beurs vindt plaats van 3 tot en met 8 oktober in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Huis & Energie
De vt wonen&design beurs beleefde vorig jaar haar dertigste verjaardag en is grotendeels het fysieke verlengstuk van een aantal consumentenwoonbladen. De beurs richt zich op de inrichting van het huis. De beurs Huis & Energie werd in november 2021 en juni 2022 gehouden en richt zich op het verduurzamen van de woning. Dit jaar zou Huis & Energie wederom als zelfstandige beurs worden gehouden gedurende drie dagen. Door het samengaan wordt dat nu verdubbeld tot zes dagen.

Meer informatie: www.huisenenergie.nl en www.vtwonenendesignbeurs.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten