Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Intirio groeit in de breedte

Komend weekend start de 15 editie van Intirio. De beurs zal iets groter zijn dan die van vorig jaar en zo’n 200 exposanten zullen hun collecties tonen voor het (overwegend) Belgische en Nederlandse publiek.


Intirio omvat vrijwel het gehele spectrum voor interieurstoffering. Naast gordijn- en meubelstoffen is er op de beurs in Gent een aanbod van gordijnsystemen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed- en badtextiel, tafellinnen, gordijnsystemen, woonaccessoires en kleinmeubelen. Gestart is 1999 als vooral textiele beurs is Intirio vooral de laatste jaren in de breedste gegroeid. Wie niet naar grote beurzen als Heimtextil of Maison & Objet is geweest kan dat voor een deel op Intirio zien en toegespitst op de eigen markt.

Andere indeling
Mede vanwege het goede en representatieve aanbod trekt de beurs een vrij constant publiek waarbij Nederland na gastland België een goede tweede is. Dat geldt ook voor het exposantenaandeel.
Dit jaar is de halindeling iets gewijzigd en wordt gebruik gemaakt van de hallen 1, 2 en 4. Volgens de beursorganisatie komt dit het overzicht ten goede en is de beurs voor de bezoeker logistiek ene stuk makkelijker.

Prettige sfeer
Zoals gewoonlijk krijgt de bezoeker bij binnenkomst een presentatie te zien van de huidige trends, gevisualiseerd met producten van de exposanten. Tijdens de beurs worden een zestal prijzen uitgereikt in diverse categorieën.
Naast de fraaie aankleding, het representatieve aanbod en de trends is vooral de sfeer op de beurs een sterk punt. Een prettige ambiance, goede catering en Belgische gastvrijheid blijken Intirio een uitstraling te geven die positief werkt op exposant en bezoeker. De organisatie spreekt zelf van ‘een ankerpunt voor de retail waar nog steeds orders worden geschreven.

Intirio wordt gehouden in Gent van 3 t/m 6 februari.
Meer informatie: www.intirio.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten