Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs open? Mondkapje op!

In Europa gaan voorlopig grote internationale beurzen niet door vanwege corona. In Azië is de situatie anders en worden fysieke beurzen inmiddels weer volop gehouden. Met mondkapje. Maar afstand houden blijkt lastig.
 


Vakbeurzen mogen in Nederland gehouden worden, mits voldaan wordt aan allerlei eisen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook in beurzenland Duitsland is dat (in de meeste deelstaten) mogelijk, maar omdat veel potentiële beursdeelnemers en bezoekers twijfels hebben, worden ze desondanks vaak afgelast. In Azië, waar de virusuitbraak als eerste naar buiten kwam, zijn ze al wat verder en worden mondjesmaat weer fysieke beurzen gehouden.
 


Afstand houden
Het dragen van een mondkapje is daarbij verplicht en dat is voor veel veel Aziaten geen probleem; al jarenlang lopen mensen uit Aziatische landen met mondkapjes rond op beurzen, ook in Europa en al ver voordat het coronavirus rondwaarde. Netjes in de rij staan, op afstand van elkaar en met mondkapje is geen probleem, zo blijkt uit de eerste foto. Maar eenmaal uit de rij richting beursvloer lijkt het afstand houden niet meer nodig, zo laat de tweede foto zien. Deze is genomen op de Productronica China die van 3 tot en met 5 juli in Shanghai werd gehouden.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten