Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Spotlight biedt breed aanbod

Lifestyle producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed en spullen voor koken en tafelen zijn te vinden op de voorjaarseditie van Spotlight. Tegelijkertijd wordt een vakbeurs voor baby- en kleuterspeciaalzaken aan Spotlight toegevoegd.
 


Spotlght (8 en 9 maart in Nieuwegein) richt zich op diverse doelgroepen zoals kookwinkels, woonwinkels. huishoudspeciaalzaken, giftshops, cadeauwinkels, koffie- en theewinkels, lifestyle zaken, concept stores, boekhandels, modezaken, speelgoedwinkels, kinderwinkels, webshops en museumwinkels. Op de beurs vindt de bezoeker onder meer cadeautjes, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten. Daarnaast kun je op de beurs ook 'proeven, workshops volgen en idee├źn opdoen', zo laat de beursorganisatie weten.

Extra: baby- en kleuterbeurs
Als extra wordt aan Spotlight een vakbeurs voor baby- en kleuterspeciaalzaken toegevoegd, voorheen Pink & Blue geheten. Deze beurs wordt georganiseerd door de VBKV (Vereniging van het Baby- en Kleutervak), brancheorganisatie van producenten en importeurs van babyartikelen. Denk hierbij aan kindermeubelen, matrasjes, dekens, bedtextiel, kinder- en wandelwagens. Het geheel biedt de bezoeker een 'en stop shop', ze stelt beursorganisator Jurgen Pietersen.
Spotlight wordt gehouden in De Beursfabriek in Nieuwegein, voorheen bekend als de Home Boxx.

Meer informatie: www.spotlight-event.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten