Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijblijf- en inspiratiedag Bed & Slaap met workshops

WoonWerk organiseert op 22 september het ‘Event Bed & Slaap’ voor verkopers in slaapspeciaalzaken. Deelnemers krijgen op deze dag de nieuwste inzichten over slaapsystemen en workshops over koopgedrag van consumenten.

In de ochtend is er een integraal programma voor iedereen, ’s middags zijn er diverse workshops waaruit je kunt kiezen. ’s Morgens is er een lezing van Pascal Mannekens, fysiotherapeut, onderzoeker, adviseur en schrijver van diverse boeken over slapen, slaapcomfort, slaapsystemen en de relatie met rugklachten. Later dit jaar verschijnt zijn boek ‘Rust voor je rug’ waarin Mannekens onder meer in gaat op de marketing van de ‘slaapcomfortindustrie’.

Workshops
In de middag zijn er drie workshops waaruit deelnemers er twee kunnen kiezen. Daarbij wordt onder meer ingespeeld op een onderzoek door mystery shoppers wat WoonWerk onlangs heeft laten uitvoeren. Trainer Hans Matla geeft de workshop 'Help, mijn klant gebruikt mijn winkel als showroom/internet-etalage', trainer/coach/adviseur Frank van Hal gaat in op het probleem 'Help, de klant vraagt om korting' en trainer/consultant Freek Donders gaat in op het afsluiten van een verkoopgesprek onder de titel 'Help, mijn klant weet alles al. Leer snel afsluiten'. Da dag wordt afgerond door ‘gastvrijheidsexpert’ Milo Berlijn en afgesloten met een hapje en een drankje.

Korting op deelnamekosten
De dag wordt gehouden in De Woonindustrie, voorheen bekend als het Home Trade Center in Nieuwegein. In principe staat de dag voor iedereen open. Ondernemers en verkoopadviseurs in een slaapkamerspeciaalzaak betalen € 49,50 per persoon, voor overige deelnemers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

Aanmelden en meer informatie: www.werkeninwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten