Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijblijfdag Bed & Slaap in HTC

Op 13 mei organiseert WoonWerk een kennisdag voor verkoopadviseurs in slaapspeciaalzaken. Deelnemers kunnen diverse lezingen en workshops volgen.

De dag is bedoeld om deelnemers in één dag weer helemaal op de hoogte te brengen van nieuws op hun vakgebied. Hiertoe geven prominenten uit de branche een aantal lezingen en workshops. De dag wordt gehouden in het Home Trade Center in Nieuwegein en wordt georganiseerd door ‘scholingsinstituut’ WoonWerk.

Microklimaat matrassen
De dag begint met een tweetal centrale workshops. Atze Boerstra van het bedrijf BBA Binnenmilieu gaat in op de relatie tussen het binnenmilieu en gezondheid in de slaapkamer.  Uit onderzoek blijkt namelijk dat de slaapkamer vaak de meest verontreinigde ruimte in huis is. Vincent Verhaert van de Katholieke Universiteit Leuven doet onderzoek naar het microklimaat in matrassen en slaapsystemen en zal vertellen over vocht- en warmteregulatie in relatie tot de slaapkwaliteit.

Meetsystemen
In de middag zijn er een vijftal workshops waarbij deelnemers er drie kunnen kiezen. Rik de Klercq van retailorganisatie Euretco geeft een workshop getiteld ‘Internet als winkeldeur’, Nanne Fioole, directeur van RetourMatras, gaat in op de recycling van matrassen, Pascal Mannekens vertelt over Slaapsystemen en schouder- en rugklachten, slaapcoach Kees Kwakman neemt meetsystemen onder de loupe en Anna Hutten, branchemanager bij brancheorganisatie CBW-Mitex, geeft invulling aan de workshop ‘overleven in de keten’

Kosten
De kosten voor de dag zijn € 95,00 per persoon. Verkoopadviseurs in een slaapspeciaalzaak ontvangen subsidie van WoonWerk en betalen slechts € 49,50 per persoon. Het ‘event’ Bed & Slaap is een initiatief van WoonWerk in samenwerking met CBW-Mitex, Euretco en het Home Trade Center.

Meer informatie: www.werkeninwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten