Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijblijfdag voor verkoopadviseurs keukenbranche

Maandag 10 december organiseert WoonWerk een bijblijfdag. De dag bestaat uit presentaties en workshops.

Tijdens het ‘event’ Keuken & Beleving worden deelnemers bijgepraat over alle nieuwtjes op hun vakgebied met interessante presentaties en workshops van prominente sprekers. Ook is er ook ruimte om te sparren met vakgenoten. ’s Morgens laat Rutger van Amstel met voorbeelden zien dat beleving en emotie vaak beslissend zijn bij een koopbeslissing. Daarna volgt een uiteenzetting van Sophia van Splunteren over ‘verleidingstechnieken’ in de verkoop.

Workshops
’s Middags zijn er diverse workshops waaruit deelnemers kunnen kiezen. Dat zijn ‘Vergroot omzet en marge door de mens achter de klant te vinden’, ‘Vakkundige uitstraling door handmatig startontwerp met kleur’, ‘Eigenschappen van natuurstenen werkbladen’, ‘Het inzetten van de ATAG bakbar als sfeervol verkoopinstrument’, ‘Gemak en praktische voordelen van kokend waterkranen’ en ‘Keukenventilatie om stil van te worden’.

Kosten
De dag Keuken & Beleving is een initiatief van WoonWerk en TrainingsTeam.nl, een bureau dat gespecialiseerd is in trainingen voor mensen die werkzaam zijn in de keuken- en sanitairbranche. De kosten voor dit event bedragen € 95,- per persoon. Verkoopadviseurs in de keukenbranche ontvangen een extra subsidie van WoonWerk en betalen slechts € 49,50 per persoon. De dag wordt gegeven in het Home Trade Center in Nieuwegein.

Meer informatie: www.werkeninwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten